Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial σχεδιάζονται, συναρμολογούνται και κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο!

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Οχάιο της Αμερικής, είναι 2,4 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια (μέγεθος όσο 55 γήπεδα ποδοσφαίρου). Κάθε μέρα περισσότερα από 24.000 πλυντήρια κατασκευάζονται και αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με εγγύηση 3 ή 5 χρόνια. Το ευρύ φάσμα μοντέλων που διαθέτει η Maytag Commercial καλύπτει τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, spa, κομμωτήρια ή ακόμα και νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιδιωτικές κλινικές, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (στρατόπεδα), φοιτητικές εστίες, ομάδες κτλ.

Τα πλυντήρια μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο και τα στεγνωτήρια μπορούν να στεγνώσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Energy Advantage™ που διαθέτουν είναι πολύ πιο αποδοτικά και μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας.

Επιλέγοντας τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της Maytag Commercial αποκομίζετε σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×