Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο!

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι των αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial και Dexter Laundry παρέχουμε μηχανήματα αξιόπιστα, τα οποία αντέχουν στη βαριά χρήση πολλά χρόνια.

Πρώτο μας μέλημα, μέσα από τα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια μας, είναι να καλύψουμε τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, παιδικές κατασκηνώσεις, κομμωτήρια, νοσοκομεία, ναυτιλία, φοιτητικές εστίες, εταιρείες καθαρισμού, καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, βιομηχανία, εστιατόρια.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων μας μπορούν να πλύνουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο, και μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης.

Επιλέγοντας τα στεγνωτήρια της Maytag Commercial και της Dexter Laundry τα οποία σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις Η.Π.Α. οι πελάτες μας αποκομίζουν σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

Με την αγορά των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων οι πελάτες αποκτούν πλεονέκτημα:

  • Στοκ ανταλλακτικών
  • Άμεση και γρήγορη τεχνική υποστήριξη
  • Τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο
  • Διασφάλιση της αδιάκοπης χρήσης των μηχανημάτων

Σημαντικό για εμάς παραμένει να διασφαλίσουμε την αδιάκοπη χρήση των μηχανημάτων των πελατών μας. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε να υπάρχει πάντα stock ανταλλακτικών καθώς επίσης να μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη όλο το χρόνο, με τηλεφωνική, απομακρυσμένη και με τεχνική υποστήριξη των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων στο χώρο του.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×