Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS LTD, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία και Μαυροβούνιο για τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της αμερικανικής εταιρείας MAYTAG COMMERCIAL.Τα πλυντήρια της Maytag Commercial φτιάχνονται στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο, στο Οχάιο της Αμερικής! Κάθε μέρα περισσότερα από 24.000 πλυντήρια κατασκευάζονται και αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις.

Η Active Commercial Systems ΕΠΕ γνωρίζοντας την αγορά και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και έχοντας εξοπλίσει πολλά camping γνωρίζει πως είναι πλέον απαίτηση των πελατών η υπηρεσία πλυντηρίων – στεγνωτηρίων με κερματοδέκτη ώστε να μπορούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους να πλύνουν και να στεγνώσουν σε 1 ώρα περίπου τα ρούχα τους.  Η εταιρεία μας διαθέτει τέτοια μηχανήματα τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα, για χρήση από πελάτες και προσωπικό.

Μηχανήματα που προτείνουμε:

Πλυντήρια:

MAT14PD Αμερικάνικο Επαγγελματικό πλυντήριο Maytag Commercial 7 κιλών, μεσαίων στροφών, με παροχή ζεστού και κρύου νερού, με υποδομή ηλεκτρονικού κερματοδέκτη – κερματοθήκης.

Στεγνωτήρια:

MDE25PD Αμερικάνικο Επαγγελματικό στεγνωτήριο Maytag Commercial 10 κιλών, υψηλών στροφών, ηλεκτρικό, με υποδομή ηλεκτρονικού κερματοδέκτη – κερματοθήκης.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×