Για να πλύνετε τα ρούχα σας πρέπει πρώτα να ξεχωρίσετε τα λευκά, έντονα χρωματιστά και τα σκούρα χρώματα. Αν ανακατέψετε τα λευκά με τα χρωματιστά στο πλύσιμο, μπορεί να τα καταστρέψετε. Επίσης πρέπει πάντα στα ρούχα να κλείνετε τα φερμουάρ, και να αδειάζετε τις τσέπες.

Ξεδιπλώστε τα ρούχα και βάλτε τα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου ανοικτά. Μην παραγεμίζετε το πλυντήριο. Πρέπει πάντα να υπάρχει κενός χώρος στον κάδο για να μπορέσουν να πλυθούν τα ρούχα σωστά.

Χρησιμοποιήστε ή το απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στα καταστήματα easywash Self Service Laundry, ή το δικό σας απορρυπαντικό. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα σαπουνιού και μαλακτικού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το λευκαντικό να τοποθετείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του. Συνήθως χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό στην ίδια θήκη. Στην ειδική θήκη ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ να τοποθετείται ΜΟΝΟ υγρό λευκαντικό.

Ρίξτε το σαπούνι μέσα στον κάδο του πλυντηρίου (πλυντήριο κάθετης φόρτωσης), ή στο συρτάρι του απορρυπαντικού (πλυντήριο οριζόντιας φόρτωσης). Προσθέστε υγρό μαλακτικό ρούχων, αν είναι επιθυμητό, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος.

Για το πλύσιμο ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο πλυντήριο (πλυντήρια γίγας). Προτείνεται να χρησιμοποιείτε υγρό απορρυπαντικό γιατί τα απορρυπαντικά σε σκόνη πιθανόν να αφήσουν στίγματα.

Συμβουλευτείτε τις ετικέτες στα ρούχα σας, και τις οδηγίες του πλυντηρίου και του απορρυπαντικού για τις θερμοκρασίες πλύσης και επιλέξτε τον κατάλληλο κύκλο πλύσης.

Το πλύσιμο διαρκεί περίπου από 25 έως 35 λεπτά ανάλογα με το πλυντήριο & το πρόγραμμα.

Μόλις τελειώσει το πλυντήριο βγάζετε τα ρούχα και τα τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Ελέγξτε τις ετικέτες των ρούχων για να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα στεγνώματος και τη σωστή θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Καθαρίστε το φίλτρο για τα χνούδια του στεγνωτηρίου. Κλείστε την πόρτα και ενεργοποιήστε το στεγνωτήριο. Ο κύκλος στεγνώματος διαρκεί από 20 λεπτά έως 50 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των ρούχων.

Όταν στεγνώνετε μεγάλα και ογκώδη τεμάχια, όπως κουβέρτες και παπλώματα, προτείνεται να τα βγάλετε από το στεγνωτήριο και να τα ξαναβάλετε μέσα σε αντίθετη φορά.

Μόλις τα ρούχα είναι στεγνά, τα βγάζετε από το στεγνωτήριο και τα διπλώνετε.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×