Πως πλένετε το πάπλωμα με συνθετικό γέμισμα.

Τα συνθετικά παπλώματα πλένονται κανονικά στο πλυντήριο. Θα πρέπει βέβαια πριν τα πλύνουμε να συμβουλευτούμε την ετικέτα τους.

Το βάρος του παπλώματος θα διπλασιαστεί σε βάρος όταν πέσει το νερό πάνω του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να γυρίσει ο κάδος του πλυντηρίου. Για να πλυθεί σωστά θα πρέπει να χωράει άνετα και να έχει κάποιο χώρο ώστε να καταφέρνει να γυρνάει κάθε φορά όταν αναποδογυρίζει ο κάδος.

Το πρόγραμμα πλυσίματος που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ανάλογα με αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής (βλ. ετικέτα).

Πως πλένετε το πουπουλένιο πάπλωμα.

Το πούπουλο είναι ζωντανός οργανισμός και χρειάζεται ειδική μεταχείριση και προσοχή.

Συνήθως τα πουπουλένια παπλώματα δεν πλένονται στο πλυντήριο. Σε περίπτωση όμως που το πουπουλένιο μας πάπλωμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο (πρέπει να κοιτάμε πάντα την ετικέτα με τις οδηγίες πλύσης και στεγνώματος) θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ειδικό απορρυπαντικό που δεν συμπεριλαμβάνει ένζυμα που μπορούν να το καταστρέψουν.

Όταν το αποθηκεύουμε πρέπει να φυλάσσετε σε ειδική θήκη για να μην αφήνει σκόνη και μικρόβια να εισχωρήσουν στο πάπλωμα.

Πως πλένετε το μάλλινο πάπλωμα.

Τα μάλλινα παπλώματα χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αν πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία θα μπουν (όπως θα γινόταν και με μάλλινο ρούχο). Πρέπει να διαβάσουμε προσεκτικά τις οδηγίες πλυσίματος πριν αποφασίσουμε να το πλύνουμε στο πλυντήριο.

Μετά από το σωστό πλύσιμο βεβαιωθείτε πως το πάπλωμα έχει στεγνώσει πάρα πολύ καλά πριν το χρησιμοποιήσετε ή το αποθηκεύσετε.

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε άνετα, γρήγορα, και οικονομικά τα παπλώματα σας (μονά και διπλά) αλλά και τις κουβέρτες σας στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της Maytag Commercial.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×