Σκούρα ρούχα

Τα σκούρα ρούχα τα πλένουμε στους 40 C. Για να αποφύγετε τη φθορά τους και τη θαμπάδα των χρωμάτων πρέπει να τα γυρνάτε ανάποδα και να τα πλένετε σε κρύο νερό.

Παιδικά ρούχα

Τα ρούχα των παιδιών έχουν συνήθως αρκετούς λεκέδες. Πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριοβάλτε πάνω στους λεκέδες λίγη ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων ή το σωστό ξελεκιαστικό, έτσι καθαρίζετε πιο γρήγορα τους έντονους λεκέδες από τα ρούχα των παιδιών.

Λευκά τζιν

Όλοι γνωρίζουμε πως τα λευκά τζιν  δεν μπορούν να πλυθούν με λευκαντικό γιατί θα κιτρινίσουν. Τι κάνουμε λοιπόν για να πλυθούν σωστά και να φύγουν οι λεκέδες; Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικό ασφαλές για χρώματα και πλένουμε σε υψηλή θερμοκρασία.

Εσώρουχα

Πριν βάλετε τα εσώρουχα στο πλυντήριο, δέστε τα σουτιέν σας όπως θα τα δένατε αν τα φορούσατε έτσι ώστε να μην μπλεχτούν μεταξύ τους. Τα σουτιέν που έχουν ενίσχυση καλό είναι να πλένονται στο χέρι σε δροσερό νερό, με λίγο απορρυπαντικό.

Πετσέτες

Όλοι θέλουμε μαλακές και αφράτες πετσέτες! Μετά την πλύση τοποθετήστε τις πετσέτες στο στεγνωτήριο και στεγνώστε σε υψηλή θερμοκρασία. Αν δεν έχετε στεγνωτήριο καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό γιατί μειώνει την απορροφητικότητα των πετσετών όταν στεγνώνουν.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×