Τα πλυντήρια της Maytag Commercial φτιάχνονται στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο!

Η Wall Street Journal ανέφερε για πρώτη φορά την ιστορία. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Οχάιο της Αμερικής, είναι 2,4 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια, και είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντήριο στον κόσμο. Απασχολεί 15.000 εργαζομένους αμερικάνικης καταγωγής.

“Αυτή η τοποθεσία και η πόλη έχει πλούσια κατασκευαστική ιστορία και επιτυχίες”, δήλωσε ο Bob English, γενικός διευθυντής της Maytag Commercial Laundry. “Από αυτοκίνητα, σε υλικά αρμάτων που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε πλακίδια πορσελάνης, για περισσότερα από 130 χρόνια, οι κάτοικοι του Clyde βρίσκονται στην αιχμή της παραγωγής και κατασκευής.

Σήμερα, η εγκατάσταση στο Clyde είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντήριο ρούχων στον κόσμο – με μέγεθος όσο 55 γήπεδα ποδοσφαίρου. Κάθε μέρα περισσότερα από 24.000 πλυντήρια κατασκευάζονται και αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις”. “Περισσότεροι από 3.400 εργαζόμενοι – κάποιοι τρίτης και τέταρτης γενιάς – βοήθησαν άμεσα στην επιτυχία των εγκαταστάσεων”, πρόσθεσε ο English. “οι οποίοι παρέχουν ένα εξαιρετικό προϊόν που υπερβαίνει τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Για περισσότερο από έναν αιώνα, Maytag σημαίνει αξιοπιστία και αντοχή. Η Maytag υπόσχεται “Μόνο το καλύτερο, τίποτα λιγότερο”.

Η παράδοση της Maytag Commercial, για ποιοτική παραγωγή και απόδοση συνεχίζει να αναπτύσσεται.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×