Κορονοϊός: Πώς πλένουμε σωστά τα ρούχα μας; Στα καταστήματα easywash με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα δίνουμε λύση για πλύσιμο ρούχων, παπλωμάτων και ιματισμού. Το σωστό πλύσιμο ρούχων κατά του κορονοϊου γίνεται με πλήρη ασφάλεια τηρώντας τα μέτρα προστασίας και ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι από εμάς κατανοούμε πλήρως τη σημασία του σωστού πλυσίματος των χεριών και του τακτικού αλλά και σχολαστικού πλυσίματος των ρούχων μας για να μειώσουμε την πιθανότητα μόλυνσης από τον κορονοϊό – αλλά τι γίνεται με το πλυντήριο; Πώς πρέπει να πλένουμε τα ρούχα μας για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού, ειδικά όταν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού χρησιμοποιεί πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης;

Σας προτείνουμε τις συμβουλές για πλύσιμο ρούχων κατά κορονοϊού

  1. Μην τινάζετε τα βρώμικα ρούχα. Έτσι ελαχιστοποιείται η διασπορά του ιού μέσω του αέρα.
  2. Προτείνουμε να πλένετε τα ρούχα σας στην ανώτερη επιτρεπτή (από τον κατασκευαστή του ρούχου) θερμοκρασία. Για το διάστημα αυτό, καλό είναι να φοράτε ρούχα που μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Προτείνουμε το πλύσιμο των ρούχων κατά COVID19 να πραγματοποιείται σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60 βαθμών.
  3. Χρησιμοποιήστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού. Η παραπάνω δόση απορρυπαντικού δημιουργεί υπερβολικό αφρό που επιτρέπει στη βρωμιά να παραμείνει παγιδευμένη στο εσωτερικό του υφάσματος. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού αξιοποιείται σωστά στην πλύση και στη συνέχεια ξεπλένεται από τα ρούχα.
  4. Χρησιμοποιήστε τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για στέγνωμα ρούχων κατά κορονοϊού. Οι ιοί μισούν τη θερμότητα και το στέγνωμα των ρούχων θα αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση της νόσου.
  5. Καθαρίστε και απολυμάνετε τις σακούλες μεταφοράς των ρούχων σας όσο πιο συχνά γίνεται, ιδανικά χρησιμοποιήστε μια τσάντα με επένδυση.

Τα καταστήματα easywash συνεχίζουν τη λειτουργία τους κανονικά και βρίσκονται δίπλα σας σε  Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες για να καλύψουν τις ανάγκες σας στις κρίσιμες αυτές στιγμές.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×