Κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα μετά από κάθε πλύση – και ρούχα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Όσο πιο πολύ διαχωρίζετε τα ρούχα σας χρωματικά, τόσο περισσότερο θα διατηρηθούν τα χρώματά τους. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις υφές. Τα τζιν, για να μη φθείρονται γρήγορα γυρίστε τα από την ανάποδη μεριά και πλύνετε τα σε ελαφρύ πρόγραμμα με κρύο νερό.

Φροντίστε όταν χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριο, να μην το υπερφορτώνετε και να διπλώνετε τα ρούχα αμέσως όταν τελειώσει το πρόγραμμα για να αποφύγετε το τσαλάκωμα.

Για να μη χάνονται οι κάλτσες και τα εσώρουχα ως δια μαγείας μέσα από το πλυντήριο, φροντίστε να τα πλένετε μόνα τους χωρίς ρούχα.

Πρέπει να κλείνετε τα φερμουάρ πάντα πριν τοποθετήσετε τα παντελόνια στο πλυντήριο. Μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα ευαίσθητα ρούχα,

Κάποια ρούχα ξεβάφουν,ιδίως αν πρόκειται για καινούρια γι’ αυτό καλό είναι να τα δοκιμάζετε πρώτα σε μία λεκάνη με ένα λευκό ύφασμα που δεν σας ενδιαφέρει να χαλάσει. Έτσι θα δείτε αν το λευκό ύφασμα θα τραβήξει το χρώμα.

Πρέπει να καθαρίζουμε τον κάδο του πλυντηρίου μία φορά το μήνα για να αποφύγουμε μούχλα, βακτήρια και υπόλοιπα από απορρυπαντικά και μαλακτικά. Προτιμήστε πρόγραμμα με καυτό νερό και χλωρίνη.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×