Ξεκινώντας δυναμικά το 2004, η easywash επένδυσε σε συνεργασίες με αξιόπιστες  βιομηχανίες επαγγελματικού εξοπλισμού των Η.Π.Α. και ασχολήθηκε με την εμπορία επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων υψηλών προδιαγραφών στην ελληνική αγορά. Από το 2004, η easywash είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial, Dexter Laundry και American Dryer στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών μηχανημάτων – επαγγελματικών πλυντηρίων, επαγγελματικών στεγνωτηρίων, κυλίνδρων σιδερώματος – καλύπτοντας τις ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, κομμωτήρια, νοσοκομεία, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (στρατόπεδα), φοιτητικές εστίες και διάφορους Οργανισμούς Διεθνούς Βοήθειας είναι μόνο μερικοί από τους πελάτες μας.

‘Eχοντας την τεχνογνωσία και με βάση την πολύχρονη εμπειρία, οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας νέο laundry room ή να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον, καθώς επίσης στον προγραμματισμό και στην τοποθέτηση του εξοπλισμού στον χώρο σας.

Παράλληλα, ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο, είδαμε περισσότερα από 1.000 self service laundry καταστήματα στην Ασία, στην Βόρεια και Νότια Αμερική και φυσικά στην Ευρώπη.

To πρώτο μας κατάστημα Self Service Laundry άνοιξε το 2005 και μέχρι και σήμερα έχουμε ανοίξει περισσότερα από 95 καταστήματα self service laundry σε όλη την Ελλάδα και στην Αλβανία.

To 2010, ήταν μια χρονιά σταθμός για εμάς γιατί με βάση όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία μας δημιουργήσαμε το easywash Self Service Laundry και αρχίσαμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο franchise καταστημάτων. Το 2024, με ηγετική πλέον θέση στο χώρο των αυτοεξυπηρετούμενων πλυντηρίων με κέρμα, έχουμε 59 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. τα οποία ανήκουν στην αλυσίδα franchise easywash Self Service Laundry.

Το κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο των franchise easywash, το ισχυρό brand name easywash Self Service Laundry,  καθώς και ο μελετημένος τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων easywash αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας κάθε καταστήματος easywash Self Service Laundry.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και ξεκούραστη εμπειρία για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων τους σε πολύ προσιτές τιμές, και μακροπρόθεσμα τα καταστήματα easywash να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του.

Έχοντας στήσει πάνω από 95 καταστήματα coin laundry μπορείτε να εμπιστευτείτε την easywash για την δημιουργία του δικού σας franchise καταστήματος easywash Self Service Laundry – μία επιχείρηση, χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας.

Εκτός από το άνοιγμα πολλών καταστημάτων easywash στις μεγάλες ελληνικές πόλεις – Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα – o τουρισμός σίγουρα έχει βοηθήσει  και στην δημιουργία αρκετών καταστημάτων και σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, όπως Αστυπάλαια, Ιθάκη, Κάρπαθο, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο κ.α.

Όλα μας τα καταστήματα είναι self service και ο τρόπος λειτουργίας τους είναι δομημένος έτσι ώστε να είναι πλήρως αυτοεξυπηρετούμενα και αυτοματοποιημένα και να λειτουργούν χωρίς προσωπικό.

Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να υπάρχει διαθέσιμο stock ανταλλακτικών για τα μηχανήματα που εμπορευόμαστε και για αυτό διατηρούμε την δική μας αποθήκη ανταλλακτικών καθώς επίσης να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη κατά την διάρκεια όλου του χρόνου με δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×