Μυθική Αξιοπιστία MaytagSC02MLE-MLG22PD: Πλυντήριο-Στεγνωτήριο, 10kg

Μεγιστοποίηση της επένδυσής σας σε εξοπλισμό περισσότερο από μισό αιώνα.

Περισσότερες Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας Από Οποιαδήποτε Άλλη Μάρκα

Η Maytag παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εμπορικών συσκευών υψηλής απόδοσης – από στεγνωτήρια ενεργειακής απόδοσης μέχρι και υψηλής απόδοσης ENERGYSTAR πλυντήρια – όπου σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα και να ανεβάσετε τα κέρδη σας.

Tο διπλό μηχάνημα πλυντήριο / στεγνωτήριο με κερματοδέκτη SC01MLE-MLG22PD είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα να λειτουργεί καθημερινά – στο χώρο μόνο ενός πλυντηρίου. Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για να πραγματοποιεί 15.000 κύκλους, με υψηλές ταχύτητες – το σύστημα κίνησης DuraCore του πλυντηρίου παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία πλύσης και βοηθά στη μείωση του χρόνου στεγνώματος.

Οι ευφυείς έλεγχοι με την τεχνολογία M-Series επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να προγραμματίζουν εύκολα μεμονωμένους κύκλους πλυσίματος. Οι ενισχυμένοι έλεγχοι επιτρέπουν την προσαρμοσμένη ρύθμιση, κάθε κύκλος και επιλογή μπορούν να τιμολογηθούν ξεχωριστά ή να προγραμματιστούν για την τιμολόγηση ανά ώρα/ ημέρα, μεγιστοποιώντας τα έσοδα.

Με την τεχνολογία TurboVent ™ , η επιπλέον φτερωτή βελτιστοποιεί την απόδοση του στεγνωτηρίου, ενώ η υψηλή ροή αέρα μειώνει τους χρόνους στεγνώματος σε μεγάλη ποικιλία φορτίων.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Του Πλυντηρίου σας:

  • Τεχνολογία M-SERIES για αύξηση εσόδων
  • Προηγμένη τεχνολογία στροφών για ακριβή χρόνο κύκλων πλυσίματος
  • TurboVent ™ τεχνολογία για καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής του μηχανήματος
  • DuraCore σύστημα κίνησης για περισσότερες στροφές
  • Σύστημα πληρωμής ανά ώρα/ημέρα

Εγγύηση:

  • Εγγύηση – 5 χρόνια για όλα τα ανταλλακτικά

pdf_iconΕνημερωτικό Φυλλάδιο Προϊόντος

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το SC01MLE-MLG22PD;

 

Επιβεβαίωση