Αμερικάνικος εξοπλισμός σημαίνει αξιόπιστος εξοπλισμός.

franchise pg3Με ένα easywash Self  Service Laundry (πλυντήρια & στεγνωτήρια με κέρματα) εξοπλισμένο με μηχανήματα της Maytag Commercial, Dexter Laundry & ADC θα έχετε μία πετυχημένη επένδυση, με πολύ καλή και γρήγορη απόδοση κεφαλαίου.

Άμεση αναγνώριση.

Το σήμα της Maytag Commercial, της Dexter Laundry και της ADC σας προσφέρουν άμεση αναγνώριση λόγω της φήμης τους παγκοσμίως.

Στο easywash self service laundry δεν υπάρχουν franchise fees.

Έχετε άμεσα ένα αναγνωρισμένο όνομα franchise, χωρίς τα franchise fees.

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο έχουν τοποθετήσει στο νούμερο ένα τα αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια των εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry & ADC.

Δεν είναι μυστικό ότι τα αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια είναι αυτά που προτιμούν περισσότερο οι πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερος σχεδιασμός καταστημάτων.

Τα καταστήματα easywash self service laundry χρησιμοποιούν σε όσο το δυνατό λιγότερο χώρο, τον μεγαλύτερο αριθμό μηχανημάτων, για τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στην επένδυση σας.

Χαμηλά λειτουργικά έξοδα.

Η Maytag Commercial και η ADC προσφέρουν μια πλήρη σειρά Υψηλής Απόδοσης προϊόντων που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα. Εμείς τα αποκαλούμε Energy Advantage.™ Τα Υψηλής Απόδοσης πλυντήρια μπορούν να μειώσουν κατά 50% το κόστος νερού και ρεύματος.

Η Dexter Laundry προσφέρει μια πλήρη σειρά από πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα με μεγάλη εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, καθώς και τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο.

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς, έως 10 χρόνια για τα ανταλλακτικά τους ανάλογα με το μοντέλο.

Ο εξοπλισμός είναι φτιαγμένος να κρατήσει μια ζωή

Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές μπορούν να πουν ότι φτιάχνουν προϊόντα ποιότητας αλλά μόνο η Maytag Commercial, η Dexter Laundry και η ADC μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν πλυντήρια που κανένα άλλο στην αγορά δεν αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Μέσα σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον όπως είναι το easywash Self Service Laundry οι πελάτες μπορούν να δουν την αντοχή των μηχανημάτων.

Η απλότητα του κατασκευαστή για τον εξοπλισμό του easywash Self Service Laundry

Οι εταιρείες Maytag Commercial, Dexter Laundry & ADC έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων. Από τα παραδοσιακά πλυντήρια οριζόντιας φόρτωσης, τα διπλά πλυντήρια-στεγνωτήρια και στεγνωτήρια-στεγνωτήρια (για εξοικονόμηση χώρου) έως τα πολύ μεγάλα εμπρόσθιας φόρτωσης πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Η εμπειρία στο στήσιμο του καταστήματος easywash self service laundry.

Η εμπειρία μας στο στήσιμο ενός καταστήματος easywash self service laundry, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Η εξειδίκευση μας θα δώσει λύσεις και θα βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×