Το δεύτερο κατάστημα easywash Self Service Laundry άνοιξε στα Χανιά.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry βρίσκεται Κυδωνίας 170, στα Χανιά και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Το κατάστημα όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry στα Χανιά λειτουργεί κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις μόνος σου τα ρούχα στα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial.Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα που λειτουργούν χωρίς προσωπικό, για την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των πελατών. Υπάρχουν οι οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα αλλά και γενικές πληροφορίες σε όλο το κατάστημα. Το πλύσιμο και το στέγνωμα σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο και επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων της Maytag Commercial γίνεται παιχνίδι!

 Γιατί να προτιμήσεις ένα easywash Self Service Laundry για τη μπουγάδα σου;

  1. Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε λιγότερο από 50 λεπτά μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα στα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα.
  2. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα & τα ρούχα σου δε χρειάζονται καν να τα σιδερώσεις. Απλά τα διπλώνεις και τα τοποθετείς στην ντουλάπα σου!
  3. Ρούχα, κουβέρτες (μονές αλλά και διπλές), παπλώματα (μονές αλλά και διπλές), καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος.
  4. Οι πετσέτες μετά το στεγνωτήριο βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  5. Μπορείς να επιλέξεις: ΜΟΝΟ να στεγνώσεις τα ρούχα σου ή να φέρεις το δικό σου απορρυπαντικό.
  6. Για τη δική σου εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείς να προμηθευτείς απορρυπαντικό και μαλακτικό.
  7. Οικονομικότερα και πιο γρήγορα από το σπίτι σου!
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×