Στο σημερινό πλούσιο επιχειρησιακό περιβάλλον πολλές ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν. Η σωστή επιλογή είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να φανταστείτε μία επιχείρηση που η επένδυσή σας να αποδώσει άμεσα; Μια επιχείρηση που να αντέχει σε εποχές οικονομικής κρίσης με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης και υψηλή απόδοση, χωρίς ειδικές γνώσεις και υπαλλήλους, με ελάχιστα σταθερά έξοδα, χωρίς stock αποθεμάτων, μια επιχείρηση που μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και πιθανοί πελάτες είναι όλοι;

Υπάρχουν περίπου 40,000 τέτοιες επιχειρήσεις σε όλο το κόσμο με τζίρο περίπου 8 δισεκατομμύρια το χρόνο. Είναι τα καθαριστήρια ‘self service’ (επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια αυτοεξυπηρέτησης) και είναι μια σίγουρη και υγιής επένδυση. Η παρουσία τους στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (τα καταστήματα easywash self service laundry) κατοχυρώνει το επιχειρησιακό περιβάλλον και κάνει την αγορά αρκετά προβλέψιμη.

Μία εντυπωσιακή πτυχή είναι η ίδια η αγορά. Αποτελείται από πολύ περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που απλά δε διαθέτουν πλυντήριο και στεγνωτήριο (φοιτητές, στρατιώτες, οικονομικοί μετανάστες κλπ). Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι μόνο το 52,3% των πελατών ανήκουν σ’ αυτές τις κατηγορίες.

Πελάτες επίσης μπορούν να είναι: Ταξιδιώτες , Επιχειρήσεις που χρειάζονται καθαρές πετσέτες και τραπεζομάντηλα, όπως κομμωτήρια, γυμναστήρια, spa και εστιατόρια, αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, άνθρωποι που έχουν στο σπίτι τους πλυντήριο και στεγνωτήριο αλλά έχουν χαλάσει προσωρινά ή θέλουν να πλύνουν μεγάλα τεμάχια όπως κουβέρτες και παπλώματα.

Επενδύοντας σε μια καινούρια επιχείρηση θέλουμε να υπάρχει η σιγουριά της συνύπαρξης με μια ισχυρή, σταθερή και καινοτόμο επιχείρηση. Μια επιχείρηση χωρίς franchise fees & royalties, η οποία μπορεί να μας παρέχει Επαγγελματικές συμβουλές στο σχεδιασμό, στην επιλογή της τοποθεσίας και τις όποιες οικονομικές συμφωνίες, Βοήθεια στον καθορισμό του κατάλληλου και απαραίτητου εξοπλισμού για το μέγιστο κέρδος ανά τετραγωνικό μέτρο, Αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη (service & ανταλλακτικά) έτσι ώστε η επιχείρησή να δουλεύει πάντα στους ίδιους ρυθμούς, Εκπαίδευση συντήρησης εξοπλισμού, Βοήθεια σε προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικό υλικό.

Επενδύστε σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×