Άμεση αναγνώριση.
Το σήμα “Maytag Equipped” στο κατάστημά, σας προσφέρει άμεση αναγνώριση λόγω της φήμης της Maytag παγκοσμίως.

Για το easywash δεν υπάρχουν franchise fees.
Έχετε άμεσα ένα αναγνωρισμένο όνομα franchise, χωρίς τα franchise fees.

Ιδιαίτερος σχεδιασμός καταστημάτων.
Τα καθαριστήρια easywash (αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη και αυτόματα στεγνωτήρια με κερματοδέκτη) χρησιμοποιούν σε όσο το δυνατό λιγότερο χώρο, το μεγαλύτερο αριθμό μηχανημάτων, για τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στην επένδυση σας.

Χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
Μόνο η Maytag προσφέρει μία πλήρη σειρά Υψηλής Απόδοσης προϊόντων που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα. Εμείς τα αποκαλούμε Energy Advantage.™ Τα Υψηλής Απόδοσης πλυντήρια μπορούν να μειώσουν κατά 50% το κόστος νερού και ρεύματος.

Ο εξοπλισμός είναι φτιαγμένος να κρατήσει μια ζωή
Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές μπορούν να πουν ότι φτιάχνουν προϊόντα ποιότητας αλλά μόνο η Maytag μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει πλυντήριο που κανένα άλλο στην αγορά δεν αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Η Maytag καλεί πάντα τους πελάτες της να δουν την αντοχή των μηχανημάτων της μέσα σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον όπως είναι το καθαριστήριο easywash self service laundry. Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς, 5 χρόνια για τα ανταλλακτικά τους.

Maytag. Ο ηγέτης στον επαγγελματικό εξοπλισμό.
Η Maytag ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε τα πρώτα φιλικά στον καταναλωτή ηλεκτρονικά μηχανήματα. Με προγράμματα που επιτρέπουν ειδικές τιμολογήσεις, μετρήσεις και διάγνωση βλαβών.

Maytag, η απλότητα του ενός κατασκευαστή για τον εξοπλισμό του easywash (πλυντήρια και στεγνωτήρια αυτοεξυπηρέτησης)
Η Maytag έχει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων. Από τα παραδοσιακά πλυντήρια οριζόντιας φόρτωσης, τα διπλά πλυντήρια-στεγνωτήρια (για εξοικονόμηση χώρου) έως τα πολύ μεγάλα εμπρόσθιας φόρτωσης πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Η εμπειρία στο στήσιμό του καταστήματος easywash.
Η εμπειρία μας στο στήσιμο ενός καθαριστήριου easywash Self Service Laundry, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Η εξειδίκευση μας θα δώσει λύσεις και θα βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Λοιπόν; Ακόμα το σκέφτεστε;

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×